Administratiekantoor Dorssers VOF is een kleinschalig, no-nonsense, zelfstandig administratiekantoor voor het MKB en particulieren. U vindt er geen strakke pakken en geen dure huisvesting, maar wel een scherpe prijsstelling.
 
Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor waar de persoonlijke kontakten met de ondernemers hoog in het vaandel staan. Overdag alsook ’s avonds staan wij klaar voor onze cliĆ«nten. Wij maken tijd wanneer u tijd heeft, flexibel dus, zoals u dat ook voor uw opdrachtgevers zult zijn.
 
Als administratiekantoor leveren wij u een volledige pakket aan administratieve en financiƫle dienstverlening. Daar waar nodig wordt externe expertise aangetrokken d.m.v. samenwerking met diverse specialisten op hun vakgebied.
 
Vanaf januari 1994 staan wij voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en een openhartige en eerlijke manier van samenwerken. Door uw administratie en belastingzaken aan ons toe te vertrouwen krijgt u alle tijd om met datgene bezig te zijn waar u in gespecialiseerd bent.
 
Wij staan altijd voor u klaar om advies te geven, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.